3 Haziran 2015 Çarşamba

YUFKA ÇANAKTA PANCAR SALATASI

Çaya gelecek misafirleriniz için salatanızı şık bir şekilde sunmak isterseniz bu tarif tam size göre...



Öncelikle Yufka çanakları yapıyoruz... 

İki yufkayı üst üste koyup büyük bir kase veya yuvarlak kalıp yardımı ile daire daire kesiyoruz. Kestiğimiz yufkaları kağıt cupcake kalıplarına güzelce yerleştiriyoruz ve fırında kızarana kadar pişiriyoruz. Daha sonra yufka kaseler soğuyunca kalıplardan kırmadan çıkartıyoruz

Salata için haşlanmış pancarları(Migros'larda vakumlu olarak taze satılıyor) rendeliyoruz içine dilimlediğimiz kornişon turşuları katıp, mayonezli yoğurtla karıştırıyoruz. 

En son hazırladığımız salatayı yufka kaselerin içine dolduruyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder