Malzemeler
- Bayatlamaya yakın kalan kekiniz
- Hindistan cevizi
- Toz badem
- Mandalina marmelatı
- 200 ml krema
- 200 gr bitter çikolata
- Süsleme için pasta süsü veya hindistan cevizi
Yapılışı: Kekinizi derin bir kaba ufalayın. İçine hindistan cevizini, toz bademi ve mandalina marmelatını katın ve iyice karışıtırn. Ayrı bir kapta kremanızı ısıtın ve ocaktan alın, içine doğranmış bitter çikolatayı katıp eritin. Hazırladığınız çikolatalı ganajı kekli karışma döküp iyice karıştırın. Truf hamurunu 6 saat kadar buz dolabında bekletin. Soğuyan hamurdan toplar yapıp, pasta süsü veya hindistan cevizine bulayın.
İsterseniz benim gibi şık bir kutuya koyup, hediye olarak da ikram edebilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder